Skapad av:
Tim Alfredsson
Samlar in till:
Till minne av någon du mist

Till minne av Mattias Tanner

Tillsammans hedrar vi vår barndomsvän Mattias Tanner. Vi hoppas att vårt bidrag kan hjälpa andra som befinner sig i hans situation och att hjälp kommer innan det är försent.
Ge en gåva

3 200 kr
Insamlat

64% 5 000 kr

8
Gåvor

5
Dagar kvar

Senaste aktivitet

 • Magnus Qvick Magnus Qvick Donerade 300 kr

  Vila i frid!

 • Tove Lundgren Mind
  Stort tack för att ni valt att starta en insamling till förmån för Mind. Varje gåva är viktig och gör det möjligt för fler som lider av oro och ångest att få medmänskligt stöd. Tack för att ni ser till så att ingen behöver möta kampen mot psykisk ohälsa ensam! Varma hälsningar från oss på Mind
 • Ingela Lindh Ingela Lindh Donerade 500 kr

  Käre vän, du lämnade oss för tidigt och i chock. 😥 Vi är glada att fått uppleva nio år i skolan med många minnen. Ta hand om dig där du är, många kramar, Ingela & Annelie

 • Anonym användare Anonym användare Donerade 300 kr

  Mattias, Det är oerhört sorgligt när du som vi har delat de första åren tillsammans med försvinner för tidigt. Många ljusa minnen från skoltiden har vi kvar. Hoppas att du har det bra där du är nu! Marika, Carina och Ola

 • Christer Svensson Christer Svensson Donerade 500 kr

  Kan än idag tänka tillbaka på musiken vi utforskade tillsammans med fokus på Ebba Grön, KSMB och Sex Pistols. De absolut bästa stunderna var när vi fick åka in till Karlstad och gå på Riff Raff och bläddra bland alla skivor.

 • Vincent Magnusson. Vincent Magnusson. Donerade 500 kr

  Jag minns när vi gick på outforskade stigar i vår barndom till våra föräldrars oro. Dock höll vi oss på stigen som förde oss hem. Nu får du gå före & göra väg åt oss andra. Men tids nog kommer vi. Vila i frid Mattias.

 • Fredric Rysjö Fredric Rysjö Donerade 500 kr

  Sörjer dig hårt Mattias, att förlora dig min äldsta bästa vän är fruktansvärt. Att inte kunna hjälpa dig när din nöd var som svårast känns förjävligt. Vila i frid min vän och vi ses i Valhall!

 • Fredrik Hyensjö Fredrik Hyensjö Donerade 300 kr

  Tacksam för den tid vi fick tillsammans i Skolan, Militären, Dykning, Musiken, Spelkvällar, Logen, Utelivet och allt däremellan. De fina och ljusa minnen du gav finns kvar. Även om du har gått vidare. Vi ses igen på andra sidan. Vila i frid.

 • Tim Alfredsson Tim Alfredsson Donerade 300 kr

  Jag har bara goda minnen av Mattias. Vi hängde ofta på hans rum eller i garaget och meckade med moppar eller lyssnade på Ebba Grön och Brittisk Punk. Saknar dig Mattias!