Skapad av:
Project Art
Samlar in till:
Företagsinsamlingar
Hjärtat i vår verksamheten är att förmedla budskapet och uppmärksamma de problem vi som samhälle står inför. Vi har därför valt att investera 5% av omsättningen till välgörande ändamål, detta är vårt varför och anledningen till att vi valde att starta Project Art. Vi möjliggör därför för dig som kund att välja vart dessa 5% som vi avsätter skall investeras, där du vill se förändring och göra skillnad.
Ditt varför.

Denna insamling representerar de kunder som valt att skänka till MIND genom köp hos oss.
Ge en gåva
152 kr
3%
103 Dagar kvar

Senaste aktivitet

 • Project Art Project Art gav 24 kr

  5% av Augusti månads försäljning där kunder valt MIND som mottagare. Ett stort tack till våra fantastiska kunder som valt att göra skillnad när de handlar hos oss!

 • Project Art Project Art gav 36 kr

  5% av juli månads försäljning där kunder valt MIND som mottagare. Ett stort tack till våra fantastiska kunder som valt att göra skillnad när de handlar hos oss!

 • Project Art Project Art gav 42 kr

  5% av mars & april månads försäljning där kunder valt MIND som mottagare. Ett stort tack till våra fantastiska kunder som valt att göra skillnad när de handlar hos oss!

 • Project Art Sweden Project Art Sweden gav 50 kr

  5% av februari månads försäljning där kunder valt MIND som mottagare. Ett stort tack till våra fantastiska kunder som valt att göra skillnad när de handlar hos oss!

 • Tove Lundgren Mind
  Stort tack för att ni valt att stödja Mind 🧡 Varje gåva är viktig och gör det möjligt för fler som lider av oro och ångest att få medmänskligt stöd. Tack för att ni ser till så att ingen behöver möta kampen mot psykisk ohälsa ensam! Varma hälsningar från oss på Mind