MSS Sponsorsim 2022 - MOTALA SIMSÄLLSKAP

Ge en gåva
Skapad av:
Stina Jornefelt
Samlar in till:
Till minne av Tim "Avicii" Bergling

MSS Sponsorsim 2022 - MOTALA SIMSÄLLSKAP

Motala simsällskap kommer via sponsorsimmet 2022 skänka pengar till MIND - klubbmedlemmarna skaffar sponsorer som betalar en fast summa eller kronor/simmad meter. Vi simmar för livet och för att alla som behöver ska få stöd via MIND. Tack för ditt bidrag!
//Styrelsen MSS Motala

För att hedra Tim ”Avicii” Berglings minne har Mind startat en insamling för att inte missa ett enda samtal i Självmordslinjen. Självmordslinjen tar emot cirka 31 000 samtal per år, men långt ifrån alla kommer fram. Under 2018 hade de 200 000 kontaktförsök i telefon och chatt de inte kunde besvara.

Tim Bergling Foundation, som grundades efter Tim ”Avicii” Berglings självmord den 20 april 2018, väljer i samband med Avicii Tribute for Mental Health Awareness att stödja Mind. De kommer hjälpa dem att utöka Självmordslinjen, som är Sveriges enda stödlinje för personer med självmordstankar. Målet är att Självmordslinjen ska kunna ta emot samtal från människor i kris 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

För många som kontaktar Självmordslinjen är det första gången de berättar om självmordstankar och sätter ord på känslor som ångest och skam. Samtalet är det viktiga, det som hjälper att orka ännu en dag, att ge livet en ny chans. Det är inte sällan samtal som räddar liv. Det är därför Mind inte vill missa ett enda.

Men de saknar helt enkelt resurser att svara alla som ringer. Mind behöver öka kapaciteten i Självmordslinjen genom att rekrytera och utbilda fler volontärer. Till det behöver de ditt stöd.

Skänk en gåva till min insamling till minne av Tim "Avicii" Bergling. Då är du med och räddar liv i Självmordslinjen.

#ingamissadesamtal
Ge en gåva
100 kr
2%
0 Dagar kvar

Stina Jornefelt gav 100 kr

Senaste aktivitet

  • Stina Jornefelt Stina Jornefelt gav 100 kr