För en starkare framtid: Rotundagruppens insamling för psykisk hälsa

Ge en gåva
Skapad av:
Clarissa Sander
Samlar in till:
Företagsinsamlingar

För en starkare framtid: Rotundagruppens insamling för psykisk hälsa

Varje dag kämpar vi på företagen inom Rotundagruppen för att bygga en säkrare och hälsosammare arbetsmiljö för våra anställda inom den svenska byggbranschen. Men trots våra ansträngningar står vi inför en utmaning som vi inte kan ignorera: den psykiska hälsan.

Psykosociala faktorer som stress, press och ensamhet i privatlivet eller på arbetsplatsen kan ha en förödande effekt på våra medarbetares välbefinnande. Tyvärr har det även inom vår företagsgrupp skett två tragiska händelser, som inträffat på senare tid, där medarbetare har valt att avsluta sina liv.

Dessa hjärtekrossande förluster påminner oss om det akuta behovet av att prioritera och stötta våra medarbetares psykiska hälsa. Därför har vi startat denna insamling för att samla in medel till organisationen Mind som arbetar aktivt med att främja psykisk hälsa och förebygga självmord i Sverige, genom att erbjuda medmänskliga samtal med utbildade volontärer via telefon och chatt, anonymt och kostnadsfritt.

Vi planerar även en gemensam digital föreläsning efter sommaren med företagen inom Rotundagruppen för att lära oss mer om ämnet och hur vi som företag och kollegor kan agera i förbyggande syfte.

Varje bidrag, oavsett storlek, kommer att göra en skillnad och bidra till att fler samtal blir besvarade. Tillsammans kan vi bryta tystnaden kring psykisk ohälsa och skapa en tryggare och mer stödjande arbetsmiljö för alla. Tack för ditt stöd och deltagande i denna viktiga insamling.
Ge en gåva
20 000 kr
26%
166 Dagar kvar

Clarissa Sander gav 20 000 kr

Senaste aktivitet

  • Ellen Hansson Mind
    Stort tack för att ni valt att starta en insamling till förmån för Mind 🧡 Varje gåva är viktig och gör det möjligt för fler som lider av oro och ångest att få medmänskligt stöd. Tillsammans ser vi till så att ingen behöver möta kampen mot psykisk ohälsa ensam! Varma hälsningar från oss på Mind

    (Om du behöver hjälp med din insamling, tveka inte att kontakta oss på givarservice@mind.se)

  • Rotundagruppen Rotundagruppen gav 20 000 kr

    Psykisk hälsa och välmående av företagens medarbetare är väsentligt för att lyckas som företagsgrupp. Därför organiserar vi denna företagsgruppsövergripande satsning på detta ämne och stödjer Mind.se fina arbete.