Created By:
Mimmi Johansson
Collecting for:
Företagsinsamlingar
Hej alla vackra människor där ute!
Snälla, jag vill fånga er uppmärksamhet en liten, liten stund snälla! Det är allt jag begär.

Som ni många vet, i allafall dem allra flesta vet om att jag har och genomgår en fruktansvärd depression och lider utav psykisk ohälsa.
Under många många år har jag lidit utav anorexi, självmordstankar, mani, tvångstankar, posttraumatiskstresssyndrome, depression, ångest och panik attacker. Ja listan kan göras väldigt väldigt lång.

Varje morgon, förmiddag, eftermiddag, kväll och natt så kämpar jag emot aggressiva och tuffa "demoner" som gärna vill se mig på havets botten eller likaså nedgrävd i jorden. Det är en ständig och en daglig kamp.
Att gå med mina fantastiska barn till dagis kan för mig och är väldigt ofta en utav dem mest värsta utmaningarna jag kan göra. Att möta andra människor och stå och låtsas att må bra, eller att stå och försöka hålla tillbaka panikattacken när man känner att hjärtat slår i femhundraåttio är inte det roligaste och inte heller den skammen man ger sig själv, eller det dåliga samvetet man får över sina barn.

Det kanske inte syns utvändigt att mitt hjärta är brustet i tusen bitar, det kanske inte syns hur många självmordsförsök jag har försökt l med i mitt liv, det kanske inte heller syns att jag ibland gråter mig själv tills sömns i veckor och ibland månader. För vem skall se hur dåligt jag mår, det har jag alltid tänkt och tyckt!

Fram tills nu!!!!

Jag vaknade upp ur helvetet och insåg.
DET ÄR FAN OKEJ ATT INTE MÅ BRA, MEN ÄNNU BÄTTRE KAN MAN MÅ OM MAN KAN FÅ RÄTT OCH TILLRÄCKLIG HJÄLP. Någon som kan hjälpa mig att komma ur denna mardröm.
Det finns så många fantastiska psykologer läkare och behandlare där ute. Bland annat den kvinnan jag har inom min behandling.

Varje vecka har jag behandling på socialpsykiatiska mottagningen och psykiatriska mottagningen samt telefon kontakter med jour sjuksköterskor inom psykiatrin. Just för att jag varje dag skall kunna ställa mig upp och inse att demonen inom mig inte är större än mig eller snarare att han skall kunna ta mitt liv.
Varje dag är en kamp, en ständigt blödande kamp som är så svår att beskriva och så svår att motstå.
Trots att man har mat, pengar, tak över huvudet och en familj som avgudar mig precis för den jag är så är ändå demonen starkare än allt detta tillsammans. Just för att jag aldrig har lärt mig att leva eller att hantera demonen.
Vilket jag gör och har gjort nu i ett år varje vecka och varje dag.

För att jag och tusentals mer individer skall kunna behandlas genom terapi, medicinering, forskning, volontärer m.m. så behövs det gåvor.
En krona är en början på mer hjälp för omvärlden. En krona kanske är början på ett liv i behåll.

Snälla hjälp mig och mina medmänniskor eller som jag så fint kallar det, mina bröder och systrar i denna kamp. Hjälp oss mot en bättre och hälsosammare framtid. Snälla 🙏

Swisha gärna till nummer 9008533
Skriv gärna psykisk ohälsa i meddelandet.

Jag är så tacksam för det lilla minsta och jag vet att alla andra där ute också är det.

Tack för att ni tog er tid att läsa och kan hjälpa mig och många fler mot en friskare framtid ♡

// Mimmi Johansson ♡
Donate

1,100 kr
Collected

18% 6,000 kr

12
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Sara Stener Sara Stener Donated 50 kr

  Gåva via swish.

 • Linda Rydgren Linda Rydgren Donated 100 kr

 • Micke M Micke M Donated 100 kr

 • Pernilla Hallén Pernilla Hallén Donated 100 kr

  En varm kram från mig till dig♥️

 • Anonymous User Anonymous User Donated 100 kr

 • Johanna Sirén Johanna Sirén Donated 100 kr

  <3 för alla som kämpar med sin psykiska ohälsa

 • Ramona Remsu Ekvall Ramona Remsu Ekvall Donated 100 kr

  Du är magiskt underbar vackra själ, hade så gärna önskat jag kunde swishat mer och trollat fram din dröm 😘 Men som ensamstående får det bli en bit på vägen för att alla ska inse att de är värdefulla 💓❣🧚‍♀️

 • Malin Kindlund Malin Kindlund Donated 100 kr

  Donerar 100:-

 • Jens Bredenholt Jens Bredenholt Donated 150 kr

 • Jenny Tintin Björklund Jenny Tintin Björklund Donated 50 kr

  Du är viktig ❤️

 • Mattias Olsson Mattias Olsson Donated 50 kr

 • Mimmi Johansson Mimmi Johansson Donated 100 kr

  Psykisk ohälsa