Låt oss hjälpa varandra & rädda fler liv!

Ge en gåva
Skapad av:
Rädda fler liv!
Samlar in till:
Inga missade samtal

Låt oss hjälpa varandra & rädda fler liv!

Hej! <3

Mitt namn är Erna Srabovic och jag vill kunna nå ut & hjälpa så många som möjligt!

Mina dagar består av mycket glädje, skratt och ett gott mående men det gör inte alla andras. Ingen människa ska behöva möta ångest, depression eller tankar på att ta sitt liv ensam. Inte du, inte jag & absolut ingen annan.
Därför finns Mind och Självmordslinjen.
För att du inte ska känna dig ensam så lyssnar deras volontärer på det du har att berätta, utan att döma eller kritisera.

Hundratals samtal varje dag, nästan 31 000 på ett år. Men visste du att hela 9 av 10 samtal till Självmordslinjen inte kommer fram? Under ett helt år ringer 200 000 personer för att få den stöd de behöver för att inte ge upp. Mind saknar helt enkelt resurser för att kunna svara alla som hör av sig.

Därför ber jag dig om ditt stöd så att Mind inte ska behöva missa några samtal. Varenda krona räknas & gör skillnad. Tack för att DU hjälper till att rädda fler liv.

<3
Ge en gåva
120 kr
6%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Petra Makdissi Petra Makdissi donerat 100 kr

  • Tove Lundgren Mind
    Stort tack för att du valt att starta en insamling till förmån för Mind 🧡 Varje gåva är viktig och gör det möjligt för fler som lider av oro och ångest att få medmänskligt stöd. Tack för att ni ser till så att ingen behöver möta kampen mot psykisk ohälsa ensam! Varma hälsningar från oss på Mind
  • Lass Z Lass Z donerat 20 kr